la radio

Cata de vins de la Terra Alta i la Conca de Barberà en directe, al Ja Tardes

http://www.tarragonaradio.cat/detalleOM.asp?id=13579

Data de publicació: 21/06/2010 20:23
[Tarragona]

No és gens habitual poder fer una cata de vins en directe. Al Ja Tardes hem volgut cloure la secció el Kuinarot d’aquesta manera.
Ens han acompanyat, com cada quinze dies, el Gerard Carner i l’Àngel Jiménez, de l’Associació de cuiners Costa Daurada.
Avui els convidats han estat Laureà Serres, responsable de les bodegues amb els mateix nom situades a Pinell de Brai, a la Terra Alta. Hem volgut provar els seus vins naturals.
Per tenir un altra punt de vista, també ens ha acompanyat Joan Ramón Escoda, del celler Escoda Sanahuja, del poble de Prenafeta, a al Conca de Barberà.
Hem provat en directe quatre vins, dos blancs i dos negres, i també hem conegut les seves característiques olfactives amb tot un expert en la matèria, Antoni Salas.
En definitiva, una molt bona manera de cloure la secció el Kuinarot, que esperem poder recuperar la temporada vinent.

Publicat per: Redacció Tarragona Ràdio

probando probando BUAAAAAAA

de aquí a la fama...parece que lo haymos hecho toa la viaaaa

teambé surt informació:

http://tarracovinoleum.cat/?p=702

Salut.

Una respuesta

  1. Ja ja, molt Bo!

    – “Natural? Ecològic? Jo el que faig és vi”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: