• calendari

    May 2024
    L M X J V S D
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • Asociaciónde productores de Vinos Naturales

MENDALL

http://www.serres.net

 

5 respuestas

  1. Hola Laureano,
    sóc el de la vinya de Castellnou, la garnatxa blanca. Tens un blog tremendo per els novatos. Navegaré, navegaré, y algún dia m’ho beuré!
    Les gestions familiars en relació al nostre tema van per bon camí. De moment, la meitat han contestat afirmativament, i és que el vi obre les ànimes. És de calaix que ets una oportunitat magnífica de conèixer coses i així els ho he trnsmès. Espero que la poda vagi per bon camí.
    Una abraçada.
    Carles

    • Lo dissabte per la tarde vaig podar-ho tot, ja, lo mateix divendres al dematí ja vaig fer dos tires…total hi han uns cinqcents ceps, ara ja ens anem coneixent(dic els ceps i jo). Pot ser aquest any será complicat veremar, pero no estic segur, de totes formes, encara queda molta feina, pero si tot va bé, tot se farà. Una salutació, em sembla que ara ja tinc el téu correu i estem en contacte.
      laure

  2. Brutaaaaal.. Un abrazo

  3. Hola, bon dia Laureano, em presento, son la Montse i tinc a Móra d´ebre una bodega, situada al cor de la població, casualment, ahor per la tarda, varen venir a la botiga, una parella que preguntaven per un vi que no portés sulfats, ja que era per un amic d´ells, que té intorerancia a aquest producte, em va resultar interesant buscar informació de vins que no en portessin i aquest matì he buscat per internet i m´has sortit tu, si un dia passes per Móra, estic al centre, es diu Bodega El Portal, ja estarem en contacte, un salut molt cordial.

Deja un comentario